NetWork konferencija

Bliži nam se NetWork konferencija. Da li ste već osigurali svoju ulaznicu?

Sci-Tech / Tehnologija | 06. 09. 2023. u 10:27 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao najveći poslovno-tehnološki događaj u BiH, NetWork konferencija ponovo donosi bogat sadržaj usmjeren na najaktualnije, najvažnije i najkorisnije teme iz svijeta tehnologije, poslovanja i inovacija. Raspon ovogodišnjih tema se proteže od Cloud tehnologije, preko Machine Learning (ML), Security & Compliance, pa sve do budućnosti eCommerca.

Na web stranici konferencije već možete pogledati dio predavača i predavanja. U narednom periodu, biće objavljen i cjelokupni program poslovnog i tehničkog dijela konferencije, te vas pozivamo da redovno pratite zvanične kanale komunikacije konferencije.

Ovogodišnji Business day donosi perspektive vodećih lica iz organa vlasti i predstavnika ključnih kompanija u regiji. Sudionici će imati priliku čuti o digitalizaciji javne uprave, procesima digitalne transformacije za mala i srednja poduzeća, te inovacijama u financijskom sektoru.

Rino Babić, predstavnik agencije Communis koja je organizator konferencije, naglasio je: „NetWork je mjesto gdje se spajaju stručnost, inovacije i prilike. Očekujte jedinstvenu platformu za razmjenu znanja i izgradnju poslovnih veza, kao i vodeće stručnjake koji će podijeliti svoja iskustva i uvide u aktualne teme.“

Iako je NetWork poznat po izvrsnim stručnim predavanjima, važno je naglasiti da balans između profesionalnog i opuštenog okruženja čini ovu konferenciju jedinstvenom. Ovogodišnji program, kao i ranijih godina, donosi sinergiju učenja, umrežavanja, razmjene iskustava i dobre zabave.

Za sve one koji žele biti dio ovog izuzetnog događaja, podsjećamo da su regularne kotizacije za NetWork 11 konferenciju u prodaji do 9.10.2023. Za studente je pripremljena posebna cijena od 200 KM (+PDV), a za grupne prijave osigurani su popusti.

Za sve najnovije informacije o konferenciji, pratite službene društvene mreže: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn ili posjetite službenu web stranicu www.networkkonferencija.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close