Idući tjedan

Zovko organizira virtualni posjet EP za mostarske studente

Tijekom posjeta, Zovko će studentima također približiti svoj rad, djelovanje i trenutne aktivnosti u EP, posebno unutar Odbora za vanjske poslove čija je potpredsjednica te Odbora za kulturu i obrazovanje i Pododbora za sigurnost i obranu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 01. 2021. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnica u Europskom parlamentu (EP) Željana Zovko idući tjedan ugostit će studente politologije s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, posjet će se održati "virtualno", a studenti će dobiti priliku da iz prve ruke saznaju sve informacije koje ih zanimaju o radu EP-a, zadacima zastupnika i kreiranju europskih politika.

Tijekom posjeta, Zovko će studentima također približiti svoj rad, djelovanje i trenutne aktivnosti u EP, posebno unutar Odbora za vanjske poslove čija je potpredsjednica te Odbora za kulturu i obrazovanje i Pododbora za sigurnost i obranu čija je članica.

"Posjeti Europskom parlamentu trenutno nisu mogući radi mjera sigurnosti i očuvanja zdravlja građana zbog pandemije koronavirusa, a na ovaj način Europski parlament pruža priliku zastupnicima da svojim posjetiteljima omoguće da 'virtualno' dožive kako europska demokracija djeluje u praksi", priopćeno je iz Ureda zastupnice Zovko.

Kopirati
Drag cursor here to close