www.djeca.eu

U Sarajevu održan dječji praznik znanja 'Brainobrain Day'

Glavni cilj Brainobraina jeste sveukupni razvoj osobnosti djeteta koji se bazira na istovremenom razvoju obje moždane hemisfere kod djece.
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 08. 2021. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brainobrain dan, manifestacija u vidu bogate ponude aktivnosti za djecu, održala se 14. kolovoza na Ilidži.

Javni događaj organiziran je u vidu promocije međunarodnog programa Brainobrain.

Brainobrain akademija za djecu je jedini edukativni program za djecu od 4 do 14 godina čiji se program temelji na VAK i NLP metodama rada. VAK metoda podrazumijeva vizualno, auditivno i osjetilno učenje. NLP metode se koriste za razvijanje samopouzdanja i pozitivne slike djeteta o sebi i okruženju.

Brainobrain je međunarodni program koji već 5 godina djeluje u Bosni i Hercegovini , a djeluje u još 42 zemlje svijeta. Glavni cilj Brainobraina jeste sveukupni razvoj osobnosti djeteta koji se bazira na istovremenom razvoju obje moždane hemisfere kod djece.

Upis djece u Brainobrain akademiju vrši se tijekom čitave godine, a grupe se formiraju prema uzrastu djece, te ne prelaze više od desetoro djece u grupi. Brainobrain centri postoje u svim gradskim općinama u gradu Sarajevu, a od rujna otvara se i Brainobrain centar u Tuzli.

Ovo je idealna prilika da s početkom školske godine odaberete Brainobrain kao izvannastavnu aktivnost za svoje dijete, da biste mu olakšali svladavanje školskog gradiva i svih izazova koje škola donosi.

Djeca kroz Brainobrain razvijaju samopouzdanje, socijalne vještine, logičko razmišljanje, elokventnost, vještine brzog računanja te engleski jezik. Više podataka o Brainobrain akademiji možete naći na web stranici www.djeca.eu gdje ujedno možete izvršiti i prijavu vašeg djeteta.

Kopirati
Drag cursor here to close