HKD Napredak

U Mostaru uručenjem certifikata završen peti ciklus Napretkovog tečaja copywritinga

Tečaj copywritinga osmišljen je kroz osam teorijskih i praktičnih susreta na kojem predavač, Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, polaznike tečaja upoznaje s tajnama pisanja prodajnih tekstova (copy + writing = copywriting
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 11. 2022. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanom dodjelom certifikata i prigodnim druženjem u četvrtak 3. studenoga 2022. završen je peti ciklus tečaja copywritinga u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak, Glavne podružnice Mostar.

Predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, Miroslav Landeka, tom je prigodom zahvalio predavaču i voditelju tečaja Marku Sutonu na još jednom uspješno provedenom tečaju copywritinga te čestitao svim polaznicima koji su uspješno savladali teorijski i praktični dio tečaja.

Osam teorijskih i praktičnih susreta

''Posebna zahvala vodstvu i djelatnicima Narodne knjižnice HNŽ-a i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji su nam još jednom ustupili svoje prostorije i tako nama i polaznicima omogućili održavanje još jednog uspješnog Napretkova tečaja copywritinga'', kazao je Landeka.

Tečaj copywritinga osmišljen je kroz osam teorijskih i praktičnih susreta na kojem predavač, Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, polaznike tečaja upoznaje s tajnama pisanja prodajnih tekstova (copy + writing = copywriting).

Polaznici se tijekom tečaja informiraju i educiraju o poznatim svjetskim copywriterima, njihovim djelima, strukturi i pravilima pisanja različitog tekstualnog sadržaja, a naučeno primjenjuju kroz praktične vježbe i domaće zadaće.

Za početak polaznici savladavaju pisanje kraćih tekstualnih sadržaja, kao što su objave za društvene mreže, da bi, kako tečaj odmiče, krenuli u pisanje dužih formi, kao što su službeni mailovi, PR tekstovi, newsletteri, oglasi za prodaju, itd.

Svoj kreativni put na Napretkovom tečaju copywritinga potvrđuju pisanjem završne vježbe, autorskog bloga od 500 i više riječi i s tom vježbom opravdavaju dobiveni certifikat.

O samom tečaju i predavaču svoje mišljenje dali su i neki od polaznika.

''Tečajem sam oduševljena, kako Markom kao predavačem, kao i svim materijalima koje nam je poslalo za čitanje i proširivanje vidika o copywritingu. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati petom ciklusu tečaja Copywriting, te se nadam, u skorije vrijeme, da se opet družimo i učimo uz neki tečaj", kazala je polaznica'', kazala je Mia Škoro

"Marka sam upoznala kroz organizirani tečaj Copywritinga na kojem je i sam predavač. Sam tečaj je odlično koncipiran, ali ono što me najviše oduševilo je praktični rad koji se proteže kroz cijeli tečaj, jer mi je omogućio vježbanje i osmišljavanje novog materijala, kojeg sam mogla korisiti realno provjereno kroz svoje poslovanje. Tečaj je dobro organiziran, ali bi voljela da traje vremenski i dulje od satak vremena svaki susret, čisto da imamo još prostora za rad na praktičnom dijelu. Ono što mi je super je i sam koncept čitanja zadaće i upoznavanj s drugim polaznicima i njihovom kreativom'', poručila je Helena-Jelena Lončar Čuvalo.

Tečaj će biti organiziran i ubuduće 

Ni predavač Marko Suton nije krio oduševljenje s polaznicima tečaja.

''Jako sam zadovoljan s polaznicima. Pokazalo se da je tečaj odlično koncipiran budući da evo imamo već petu generaciju polaznika koji su nakon samo osam susreta u mogućnosti kreirati svoj, u potpunosti autorski, blog tekst od 500 i više riječi. Imali smo odlične primjere blogova i htio bih se i ovaj put zahvaliti polaznicima na volji i trudu koji su pokazali tijekom praktičnih zadataka na predavanju kao i redovnim pisanjem domaće zadaće'', kazao je Suton.

Tečaj copywritinga postao je svojevrsni Napretkov brend i kao takav bit će organiziran i ubuduće, a o točnom terminu šestog ciklusa javnost će biti blagovremeno informirana.

Kopirati
Drag cursor here to close