Specijalizirani tečaj

Započeo Napretkov tečaj SEO copywritinga

Prvi susret specijaliziranog tečaja copywritinga, SEO copywritinga, održan je u ponedjeljak večer u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 05. 2022. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi susret specijaliziranog tečaja copywritinga, SEO copywritinga, u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održan je u ponedjeljak večer u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Ovaj napretkov specijalizirani tečaj namijenjen je polaznicima koji su uspješno završili klasični tečaj copywritinga kojeg je HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar, organizirao već četiri puta.

Voditelj tečaja je Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, koji će kroz pet susreta polaznike tečaja upoznati s procesima kreiranja sadržaja po načelima SEO copywritinga.

SEO je, inače, optimizacija web stranica za tražilice, a važan aspekt te optimizacije je SEO copywriting, tj. pisanje tekstualnog sadržaja po unaprijed istraženim i odabranim ključnim riječima.

Tijekom prvog susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, kako je nastao, kako se razvijao te od kojih se sve tehnika sastoji.

U idućim susretima polaznici će se upoznati s tehnikama istraživanja ključnih riječi, zatim s pravilima pisanja SEO sadržaja, kao i s određenim SEO copywriting trikovima koje je Suton otkrio tijekom svoje profesionalne karijere.

Posljednji susret rezerviran je za analizu SEO blogova od 600+ riječi koje će polaznici napisati kako bi uspješno završili tečaj i zaslužili certifikat.

Kopirati
Drag cursor here to close