Poziv

Tehnički klub Univerziteta 'Džemal Bijedić' - BEST Mostar prima nove članove

BEST (Board of European Students of Technology) je volonterska, neprofitna i nepolitička studentska organizacija koja djeluje na 85 svučilišta u 30 država Europe...
Sci-Tech / Obrazovanje | 02. 11. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tehnički klub Univerziteta "Džemal Bijedić" - BEST Mostar poziva sve studente tehničkih i tehnoloških fakulteta Univerziteta “Džemal Bijedić” na jesensko učlanjenje.

BEST (Board of European Students of Technology) je volonterska, neprofitna i nepolitička studentska organizacija koja djeluje na 85 svučilišta u 30 država Europe, a BEST Mostar je jedina takva lokalna grupa u Bosni i Hercegovini.

BEST studentima pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta sa budućim poslodavcima, rad u međunarodnim timovima, usavršavanja organizacijskih vještina, upoznavanja različitih kultura, te njihovo razumijevanje i razvijanje tolerancije.

Ove mogućnosti BEST nudi kako kroz sudjelovanje u projektima, tako i kroz organiziranje projekata karakterističnih za ovu organizaciju. Unutar BEST-a studenti se mogu pronaći u jednom od pet timova koje lokalna BEST grupa Mostar ima, a to su Dizajn tim, FR (Fundraising) tim, PR tim (Public Relations), IT tim i HR (Human Resources) tim, koji vrijedno rade na svojim ciljevima i idejama.

Pored mogućnosti osobnog usavršavanja, BEST Mostar nudi mogućnosti različitih putovanja širom Evrope koja su prilagođena budžetu studenata te umrežavanje sa međunarodnim i lokalnim kompanijama sa kojima ostvaruje saradnju. Studenti koji žele unaprijediti svoje znanje i vještine, putovati i biti dio dobre radne atmosfere mogu popuniti kratku formu na linku te će biti naknadno obaviješteni o sastanku članstva. Prijave su otvorene do 05.11. a više informacija o organizaciji moguće je pronaći na instagram stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close