Inkluzivnost na djelu

Sveučilište u Mostaru unapređuje pristupačnost za studente s invaliditetom

Cilj radionice bio je potaknuti studente na razvoj ključnih vještina potrebnih za uspješno vođenje, komunikaciju i timski rad u dinamičnom poslovnom okruženju.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 12. 2023. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski centar Mostar bio je domaćin inspirativne i edukativne radionice pod nazivom "Liderske i komunikacijske vještine", koju je vodila Josipa Terzić Rezić, stručnjakinja iz renomirane Agencije za profesionalno usavršavanje Apriori.

Oduševljeni odazivom studenata, s ponosom ističemo da se veliki broj mladih ljudi odazvao ovoj važnoj radionici, prepoznajući njenu ključnu ulogu u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju u poslovnom svijetu.

Cilj radionice bio je potaknuti studente na razvoj ključnih vještina potrebnih za uspješno vođenje, komunikaciju i timski rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

Kroz interaktivne sesije, rasprave i praktične primjere, Josipa Terzić Rezić usmjerila je pažnju polaznika na ključne aspekte vođenja, komunikacije i razvoja vještina koje su od suštinskog značaja u suvremenom svijetu rada.

S posebnim zadovoljstvom ističemo da su svi sudionici radionice "Liderske i komunikacijske vještine" dobili certifikat, čime su potvrdili svoje sudjelovanje i usvojeno znanje. Ovaj certifikat predstavlja važan dodatak njihovom životopisu, pružajući im prednost prilikom budućeg zapošljavanja i otvarajući im vrata ka uspješnoj karijeri.

"Studentski centar Sveučilišta u Mostaru kontinuirano se trudi pružiti studentima mogućnosti za stjecanje relevantnih vještina i znanja koja će im biti ključna u budućem profesionalnom putovanju. Radujemo se što smo bili domaćin ove izuzetne radionice te se nadamo da će stečena znanja i vještine biti od koristi našim studentima u njihovim budućim izazovima", kazala je ravnateljica Studentskog centra Mostar, Anita Glibić.

Studentski centar Mostar zahvaljuje Josipi Terzić Rezić iz Agencije Apriori na angažmanu i stručnom vođenju ove vrijedne radionice, Matiji Krešić iz Your Job-a na organizaciji  kao i svim studentima koji su prepoznali važnost teme i aktivno sudjelovali.

Kopirati
Drag cursor here to close