Mostar

Svečano obilježen Dan Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole

Kroz program učenici su iskazali svoje stavove kroz recitovanje poezije, a pjesmom su dokazali da bulbuli još uvijek pjevaju okolo Mostara.
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 03. 2022. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 21. ožujka povodom Dana škole Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole u Mostaru je upriličeno svečano otvaranje kabineta za praktičnu nastavu za učenike koji se obrazuju za zanimanje kuhar i konobar.

Foto:PR / Svećeno obilježen Dana škole Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole

Kroz program učenici su iskazali svoje stavove kroz recitovanje poezije, a pjesmom su dokazali da bulbuli još uvijek pjevaju okolo Mostara. Najuspješnijim učenicima na literarnom natjecanju, turniru u odbojci i turniru u šahu uručene su diplome i novčane nagrade.

Foto:PR / Svećeno obilježen Dana škole Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole

Prisutnim se obratila direktorica škole Sabina Ćosić i ministar Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNK-a Rašid Hadžović. Pored predstavnika ministarstva Pedagoškog zavoda Mostar, direktora srednjih i osnovnih škola ove županije, radosne trenutke zaposlenika i učenika, podijelili su i osobe iz javnog života Grada Mostara te brojni prijatelji i poslovni partneri škole. 

Kopirati
Drag cursor here to close