Studentska praksa

Studenti Pravnog fakulteta uskoro na praksu u Ministarstvo

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine sastao se danas sa dekanom Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i prodekanesom za nastavu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 02. 2022. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović sastao se danas sa dekanom Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goranom Markovićem i prodekanesom za nastavu Sanjom Golijanin.

Na sastanku je razgovarano o uspostavljanju i razvijanju suradnje s Ministarstvom, prije svega organiziranju studentske prakse u ovoj instituciji, čemu bi prethodilo potpisivanje memoranduma o suradnji.

Kako je istaknuo ministar Mitrović, obavljanje organizirane studentske prakse u resornim institucijama je veoma važan element studija.

U Ministarstvu komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine studenti će zasigurno moći mnogo naučiti i praktično se upoznati sa svim segmentima rada ove institucije, od prijema i protokoliranja pošte, postupanja po aktima, suradnje s drugim ministarstvima do rada sa strankama.

Ministar je rekao da Ministarstvo sa zadovoljstvom prihvata suradnju i garantira da će ona biti nastavljena i ubuduće ukoliko potrebu za tim iskaže rukovodstvo ovog, ali i drugih fakulteta.

Dekan Marković je kazao da je ova praksa važna za studente te je zahvalio ministru Mitroviću na spremnosti da im se pomogne u stjecanju novih znanja.

Kopirati
Drag cursor here to close