''Kampovanje'' ispred vrtića

Nije se našao način pravičnog upisa u vrtiće u Mostaru

''Svi popisi koji roditelji samoinicijativno pišu, dežuranja već od 14.6. od 13h nemaju nikakvog utjecaja na pravila upisa koja su blagovremeno objavljena.''
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 06. 2023. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom upisa u Ustanovu ''Dječji vrtići'' Mostar, u srijedu 14. lipnja oglasila se ravnateljica vrtića koja se osvrnula na ''dežuranje'' roditelja ispred vrtića i upis u njihovoj ustanovi.

Kako kaže u priopćenju, upisi u predškolske programe u njihovoj ustanovi počinju 15.6.2023. u 7:00 sati.

''Svi popisi koji roditelji samoinicijativno pišu, dežuranja već od 14.6. od 13h nemaju nikakvog utjecaja na pravila upisa koja su blagovremeno objavljena.

Ustanova ima kapaciteta koliko ima, Grad Mostar proširuje kapacitete u skaldu sa svojim mogućnostima i žao nam je što je mali broj upisnih mjesta'', kazala je Kegelj u priopćenju za javnost.

Dalje se kaže, kako se ''nije pronašao način pravičnog upisa kojim bi se izbjegle ovako kaotične situacije'', te pozivaju na razumno i dostojanstveno ponašanje.

''Također, vas molimo da nas po ovom pitanju ne kontaktirate sljedeća dva-tri dana, jer vjerujem kako razumijete da ovakvi i ovoliki pritisci na nas prelaze u mobing'', poručila je ravnateljica Danijela Kegelj.

Foto: Bljesak.info / 'Dežura' ispred vrtića
Kopirati
Drag cursor here to close