HNŽ

Nastavnici i profesori uče o izvođenju online nastave

''Nastavnici i profesori iz 14 osnovnih i 9 srednjih škola su uključeni u ovu edukaciju''
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 01. 2021. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Mostaru započeo ciklus online edukacija za 400 nastavnika i profesora osnovnih i srednjih škola HNŽ-a.

''Nastavnici i profesori iz 14 osnovnih i 9 srednjih škola su uključeni u ovu edukaciju, u cilju stjecanja i usavršavanja kompetencija za izvođenje online nastave, a time i pripreme učenika za budućnost'' - istakla je direktorica Pedagoškog zavoda Mostar,  Enisa Gološ.

Predavači angažirani na edukacijama su profesori sa dugogodišnjim iskustvom

Kako bi omogućili da što veći broj nastavnika i profesora steknu nova i usavrše postojeća potrebna znanja i vještine za uspješno izvođenje online nastave, uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera, prvi put se u Kulturnom centru ''Kralj Fahd'' ogranak u Mostaru, obuka odvija online.

Direktor Kulturnog Centra ''Kralj Fahd'' Muhammed Alu Šejh je istakao da mu je izuzetno zadovoljstvo što je u mogućnosti otvoriti ovaj projekt, te da će Kulturni centar ''Kralj Fahd'' ostati i u buduće institucija koja će podržavati sve pozitivne projekte iz oblasti obrazovanja i kulture HNŽ-a.

''Znanje je moć, a onaj tko ima znanje darovan je blagom neizmjernim''.

Ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Rašid Hadžović je ovim ukazao na odgovornost i požrtvovanost u prethodnom razdoblju jer nije bilo lahko čitav taj teret online nastave iznijeti do kraja, priopćeno je.

Ciklus online edukacija će se održavati od 11.01.2021.-27.01.2021. godine u Kulturnom centru ''Kralj Fahd'' u Mostaru.

 

Kopirati
Drag cursor here to close