Srednja građevinska

Mostar: Za Dan škole predstavili radove svojih učenika, promovirali novi smjer

Na njihovoj, tradicionalnoj, osmoj po redu, izložbi učeničkih radova predstavljeni su arhitektonski projekti, tehnički crteži detalja, makete, umjetničke slike...
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 04. 2024. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

J.U. Srednja građevinska škola Mostar u petak 5. travnja je u Centru za kulturu, u prisustvu skoro dvije stotine gostiju, uz prigodan program, proslavila Dan škole i građanima Mostara predstavila ovogodišnje briljantne radove svojih učenika.

Na njihovoj, tradicionalnoj, osmoj po redu, izložbi učeničkih radova predstavljeni su arhitektonski projekti, tehnički crteži detalja, makete, umjetničke slike i školski časopis, koji su posjetiocima ispričali priču o ovoj školi i njihovom radu koja se riječima ne bi mogla ispričati.

Izložba će biti otvorena do utorka, 9.travnja 2024. godine, do kada će je posjetiti skoro svi učenici devetih razreda osnovnih škola.

Ovom prilikom bit će promoviran i novi smjer - tehničar geodezije i geoinformatike, koji je trenutno jedno od najdeficitarnijih tehničkih zanimanja na području ne samo Bosne i Hercegovine, već i cijele regije.

Kopirati
Drag cursor here to close