Učimo povijest...

Mostar: Osnovci na kvizu znanja

Sudionici prvog kviza su učenici osnovnih škola Grada Mostara koji nastavu pohađaju na hrvatskome jeziku.
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 04. 2019. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi kviz učenika osnovnih škola Grada Mostara pod nazivom 'Učimo povijest kako bi upoznali svijet' održan je utorak, 16. travnja u Osnovnoj školi 'Silvije Strahimir Kranjčević' Mostar.

Foto: Bljesak.info / Kviz učenika osnovnih škola Mostara

''Cilj ovog projekta je postaviti povijest kao jedno od kroskurikularnih sjecišta saznanja kojima se sve više teži, stjecanje znanja o svijetu i ljudima u različitim kulturama i sredini oko nas, suvremenim događajima i zbivanjima, razvijanje timskog rada i učenje kroz zabavu'', poručili su ranije organizatori.

Kviz je podijeljen u više kategorija: kultura (religija, slikarstvo); zabava (glazba, televizija, internet); mediji (film, književnost, strip); povijest (politika, mitologija) svijet (geografija, astronomija, ekonomija); životni stil (komunikacija, gastronomija, tehnologija); sport i igre (kompjutorske igrice i društvene igre); znanost (biologija, kemija, fizika).

Foto: Bljesak.info / Kviz učenika osnovnih škola Mostara

Sudionici prvog kviza su učenici osnovnih škola Grada Mostara koji nastavu pohađaju na hrvatskome jeziku. Ovaj projekt je rezultat suradnje stručne savjetnice za povijest, Danijele Tomičić, i studenata Sveučilišta u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Kviz učenika osnovnih škola Mostara
Kopirati
Drag cursor here to close