''Znam da znam''

Ljubuški osnovnoškolci na kraju polugodišta upriličili božićni kviz znanja

U kvizu koji je organizirao i za isti pripremio pitanja učenik 9. razreda spomenute škole Boris Vujica, održanom u malom školskom amfiteatru, sudjelovalo je 68 učenika od 6. do 9. razreda podijeljenih u 17 skupina
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 12. 2017. u 23:49 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Ljubuškog božićnim kvizom znanja ''Znam da znam'' okončali su prvo polugodište i dočekali božićno-novogodišnji raspust od nastavnih obveza.

U kvizu koji je organizirao i za isti pripremio pitanja učenik 9. razreda spomenute škole Boris Vujica, održanom u malom školskom amfiteatru, sudjelovalo je 68 učenika od 6. do 9. razreda podijeljenih u 17 skupina.

''Samim time što su se spremali za ovaj kviz, učenici su imali prigodu stjecati i nova znanja, ali i dodatno razviti samopouzdanje nastupom pred nastavnim osobljem i školskim kolegama. Mislim kako smo ovim kvizom postignuli željeni efekt'', istaknuo je organizator kviza Boris Vujica u izjavi za Radio Ljubuški.

Radio Ljubuški / Kviz znanja 

Najboljim ''kvizašima'' proglašena je četveročlana skupina učenika 9. razreda u sastavu: Karla Sabljić, Anamarija Grgić, Marija Granić i Josip Jurković.

''Zasluge za ovaj kviz u potpunosti pripadaju našim učenicima i školskoj psihologinji Kristini Paponja koja je isti inicirala na sastancima Vijeća učenika naše škole. Dakle, riječ je o kvizu koji promovira važnost općeg znanja koje je veoma bitno u izgradnji kako jednog čovjeka, tako i cijele društvene zajednice. U potpunosti ih podržavam i sretna sam zbog svega što se danas dogodilo u našoj školi“'' izjavila je ravnateljica škole Danijela Planinić.

Nakon kviza koji bi vrlo lako mogao postati tradicija škole na Gračinama, koja od 1991. Godine nosi ime znamenite hrvatske spisateljice, upriličen je prigodni domjenak za sve sudionika te dodjela nagrada najboljim ''kvizašima'' koje su osigurali njihovi sponzori.

Kopirati
Drag cursor here to close