U 85. godini

In memoriam Cvitan Pandža

Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 12. 2020. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je 26.11.2020, preminuo Cvitan Pandža.

Bio je "stara mostarska škola", profesor, nastavnik matematike u 10-oj osnovnoj školi u Mostaru, kasnije diplomirani ekonomista, uvoz/izvoz u mostarskom "Sokolu".

Bio je doživotni član planinara i član ronilačkog kluba. Pun ljubavi, veseo, optimističan, srčan, darežljiv, osjećajan, brižan, zaljubljen u matematiku, Neretvu, nogomet, planine, veselo društvo, nas, svoju djecu i unuke. Tako sam sretna što je bio moj i što sam bila njegova i tako beskrajno tužna što ga više nema... Al ono što ostaje uvijek je prava ljubav između nas.

Hvala mom tati za sve reakcije i dobre i lose, sve su to bile lekcije, od kojih sam naučila. Hvala mu za primjer poštenja, i čestitosti, najvećoj hrabrosti i upornosti, koju sam vidjela u životu, dosljednosti, naslijeđu I principu, humoru! Toliko sam sretna i zahvalna za sve sto mi je pružio. S tatinim odlaskom, Kao da mi se zatvorio na nebu prozor i Manje svjetla svakog jutra ulazi u moju dušu. Osjećam veliku prazninu, koja se ničim ne može popuniti, osim šutanjem, za sva najplemenitija osjećanja.

Volim te puno moj tata, tvoja kćerka Lidija Pandža Ratzlaff

Kopirati
Drag cursor here to close