Međunarodna konferencija

Glibić: Studentski centar Mostar potvrdio je status jednog od najboljih u regiji

"Bila nam je čast što smo naš Mostar i Hercegovinu mogli predstaviti zemljama regije na jedan ovakav način", istaknula je Glibić.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 02. 2024. u 10:54

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru predvođeno ravnateljicom Anitom Glibić boravilo je u posjeti Skopju gdje je održana Međunarodna konferencija studentskih i učeničkih domova jugoistočne Europe.

Nakon prošlogodišnje konferencija u Podgorici, ovaj put su se izaslanstva okupila u glavnom gradu Sjeverne Makedonije gdje se razgovaralo o načinima rada ovih institucija, razmijenjena su iskustva i postavljeni temelji za buduće suradnje.

Ravnateljica Anita Glibić je za Pogled.ba rekla kako je na ovome događaju Studentski dom Sveučilišta u Mostaru istaknut kao pozitivan primjer uspješnog poslovanja.

"Na održanoj prezentaciji govorili smo o radu naše institucije, kako funkcioniramo i što se radimo kako bi naši studenti imali što kvalitetnije uvjete za život. Kada vas na jednom ovakvom događaju istaknu kao primjer pozitivne prakse koji drugima može poslužiti kao model kako bi trebali raditi, onda samo možemo reći kako smo još jednom potvrdili status jednog od najboljih studentskih centara u regiji", rekla je ravnateljica Glibić.

Dodala je kako su u razgovorima sa kolegama iz jugoistočne Europe dogovorene zajedničke suradnje i projekti, te kako se uskoro može očekivati da će izaslanstva studentskih centara iz cijele regije uskoro posjetiti Mostar.

"Bila nam je čast što smo naš Mostar i Hercegovinu mogli predstaviti zemljama regije na jedan ovakav način. Naš primarni zadatak ostaje da i dalje podižemo ljestvicu studentskog standarda, a kroz zajedničke suradnje sa studentskim centrima u regiji možemo napraviti dodatne pozitivne iskorake. Učvrstili smo svoj položaj na regionalnoj mapi studentskih centara i sada moramo dalje raditi kako bi to mjesto zadržali u budućnosti", zaključila je ravnateljica Glibić.

Kopirati
Drag cursor here to close