PR Days Mostariensis

Emir Jildizlar: Utjecaj organizacijske kulture na komunikaciju i krizno komuniciranje

Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija je prezentirao zapažanja o utjecaju organizacijske kulture kompanije na komunikaciju
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 11. 2019. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Emir Jildizlar o utjecaju organizacijske kulture kompanije na komunikaciju

Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija je na nedavno održanoj konferenciji PR Days Mostariensis prezentirao zapažanja o utjecaju organizacijske kulture kompanije na komunikaciju, sa posebnim osvrtom na krizno komuniciranje.

U prezentaciji je predstavljena organizacijska kultura Addiko banke, koja počiva na tri osnovne vrijednosti: fokusiranost na bitno, efikasnost i jednostavna komunikacija, te njena praktična implementacija u segmentu interne i eksterne komunikacije kompanije.

''Addiko organizacijska kultura i vrijednosti na kojima ona počiva donijele su snažnu promjenu u korporativnom životu Addiko banke. Ono što je posebno bitno naglasiti je da zaposlenici istinski žive ove vrijednosti u praksi, osjećaju ih svojima i ponašaju se u skladu sa tom kulturom'', rekao je Jildizlar i ocijenio ovo kao veliki uspjeh obzirom na relativno kratak period transformacije poslovanja banke, uključujući i promjenu organizacijske kulture i ključnih vrijednosti.

PR Days Mostariensis je međunarodna znanstveno – stručna konferencija s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija u organizaciji Studija odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koja se održava treći tjedan u 11. mjesecu svake godine.

Ciljevi PR Daysa Mostariensis su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama.

Kopirati
Drag cursor here to close