Pravni fakultet

''Dokazna sredstva u parničnom postupku'' u organizaciji lokalnog odbora Elsa Mostar

Seminar se održao u srijedu, 9.3.2022. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 03. 2022. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokani odbor Elsa Mostar organizirala je seminar pod nazivom ''Dokazna sredstva u parničnom postupku''.

Seminar se održao u srijedu, 9.3.2022. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Na početku seminara obratila se dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Snježana Pehar. Glavni predavači bili su Alena Huseinbegović dekanica Pravnog fakulteta Univerziteta Džemala Bijedića u Mostaru te profesorica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Viktorija Haubrich.

  / Seminar pod nazivom Dokazna sredstva u parničnom postupku

Dekanica Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedića u Mostaru i profesorica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru profesorica Viktorija Haubrich su sudionike seminara upoznale sa dokaznim sredstvima u parničnom postupku te da u Zakonu o parničnom postupku postoje sljedeći dokazi: uviđaj, isprave, svjedoci, vještaci i saslušanje stranaka.

Također, profesorica Viktorija Haubrich se spomenula i elektroničke dokaze i naglasila kako predstavljaju važan izvor informacija s činjenicama koje mogu biti predmet spora među strankama u parničnom postupku Bosne i Hercegovine još uvijek nema.

Seminar je bio namijenjen svim studentima prava te je na seminaru sudjelovalo oko stotinjak studenata. Generalni sponzor seminara je Vijeće mladih grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close