Akademska 2021./2022.

Dodijeljene dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskoga fakulteta SUM-a

Dodijeljeno je deset dekanovih nagrada i četiri pohvalnice.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 12. 2022. u 18:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2021./2022. godini i pohvalnice za dugogodišnji rad i osobit doprinos Filozofskom fakultetu te za nastavno-stručni rad i osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta.

Dodijeljeno je deset dekanovih nagrada i četiri pohvalnice, a Uprava Filozofskoga fakulteta SUM-a čestitala je svim dobitnicima te su im uz nagradu uručene i knjige.

Poručili su kako je ovo prilika da se javno istakne i pohvali rad najboljih studenata, priopćeno je iz Filozofskog fakulteta SUM-a.

Uime svih dobitnika zahvalila se Marija Sučić, magistrica odnosa s javnošću te je kazala kako ova nagrada predstavlja važnu potvrdu o vremenu koje je iza njih, ali i onom vremenu koje ih tek čeka.

"Iza ove nagrade stoje stotine pročitanih stranica literature, nebrojeni sati učenja, tko zna koliko usmenih i pisanih ispita, litre ispijenih kava i zajedničkih učenja s kolegama dugo u noć. Želim svima da s jednakom mjerom ustrajnosti nastavite svoj akademski put, a kolegicama i kolegama koji, poput mene, već imaju diplomu u rukama, želim karijeru popločanu samo uspjesima", kazala je.

Dobitnici dekanove nagrade su Marija Sučić, Luka Rogalo, Izabela Šimić, Ivana Drežnjak, Ivana Crnjac, Ana Skoko, Josipa Brekalo, Gabriela Merdžan, Magdalena Meter i Sara Baturina.

Pohvalnice za dugogodišnji rad i osobit doprinos Filozofskom fakultetu dobili su Darijo Vidačak, Stoja Jurić i Iva Tole, dok je pohvalnicu za nastavno-stručni rad i osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta dobila Haowen Xu.

Kopirati
Drag cursor here to close