Smjernice nove direktorice

Twitter želi biti najtočniji izvor informacija

Kompanija ima za cilj i misiju da postane najtočniji svjetski izvor informacija u realnom vremenu.
Sci-Tech / Internet | 13. 06. 2023. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova izvršna direktorica Twittera Linda Yaccarino iznijela je svoje prve planove za rad kompanije sedam dana nakon što je preuzela novu ulogu u kompaniji.

U nekoliko mailova koje je proslijedila zaposlenicima kompanije direktorica je ponovila ciljeve Elona Muska o tome kako se Twitter mora transformirati u globalni "gradski trg".

"Ona je rekla da će to pomoći da se civilizacija pokrene naprijed kroz nefiltriranu razmjenu informacija i otvoreni dijalog o stvarima koje su nam najvažnije", piše BBC.

Također, naglasila je kako kompanija ima za cilj i misiju da postane najtočniji svjetski izvor informacija u realnom vremenu.

"Od istraživanja svemira do električnih vozila. Elon je znao da je ovim industrijama potrebna transformacija pa je to i učinio. U skorije vrijeme postaje sve jasnije da je globalnom gradskom trgu potrebna transformacija", napisala je nova direktorica.

U obraćanju zaposlenicima Yaccarino je poručila i kako je Twitter na ivici od stvaranja povijesti.

"Morate iskreno vjerovati i naporno raditi za to. Imamo priliku da stvorimo nova partnerstva i zajedno izgradimo nešto što može promijeniti svijet. Stvoreni ste za ovo. Uspjeh 'Twittera 2.0' je sva naša odgovornost", zaključila je.

Yaccarino je ulogu direktorice službeno preuzela 6. lipnja, a Musk je poručio kako će ona pomoći u izgradnji aplikacije za sve građane.

Kopirati
Drag cursor here to close