Cool trik!

Nekada su trebali sati da pređemo GTA, a sada se to može za 20-ak minuta

Zahvaljujući novom triku Powdinet je kultni GTA uspio prijeći za 25:52, piše Index.
Sci-Tech / Internet | 12. 10. 2019. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U GTA: San Andreasu sadržano je ravno 100 misija, odnosno jedna više ako se broji početak igre. Za najbrži prelazak igre donedavno je bio zaslužan igrač pod nadimkom Ielreset, kojem su za to trebalo gotovo četiri sata (3:52:07).

Zahvaljujući novom triku Powdinet je kultni GTA uspio prijeći za 25:52, piše Index.

Mnogi su na GTA: San Andreas potrošili sate i sate igranja kako bi prešli igru. Ipak, radi se o kultnoj igri megapopularnog serijala koji se i dalje jako dobro drži zahvaljujući GTA V i  novom sadržaju koji Rockstar redovito donosi u igru.

Speedrunner Powdinet je na PC verziji uspio preskočiti većinu igre te doći na sam njen kraj. Ako mislite da je riječ o jednostavnom bugu u igri, varate se.

Video: How to save 3 hours in a GTA SA speedrun

Na Redditu je objavio detaljan opis u više od 40 koraka koje je potrebno napraviti kako bi to bilo moguće. Ukratko, mogu se prebaciti na koju god misiju u igri žele.

Ovakav način prelaska igre tražili su tri godine. Prije nekoliko mjeseci otkrili su trik uz koji bi to bilo moguće, ali potrajalo je dok su ga usavršili. Sada se nadaju da će i drugi speedrunneri koristiti isti trik te pokušati oboriti novi rekord.

GTA: San Andreas je izašao 2004. i dobar je primjer kako speedrunneri, gameri koji se trude videoigre prijeći u što kraćem roku, mogu starijim igrama udahnuti novi život, piše Index.

Brojni kultni naslovni, bez obzira na to kada su izašli, vrlo su popularni u speedrunu i u mnogima igrači i danas pronalaze nove trikove i načine kako da igru prijeđu još brže.

Kopirati
Drag cursor here to close