Napad na tržište

Google će uz Pixel 8 predstaviti i Android 14

Android 14 trebao bi biti predstavljen 4. listopada, odnosno na dan kada će Google održati veliki događaj za predstavljanje novog Pixela 8 i Pixela 8 Pro.
Sci-Tech / Internet | 04. 10. 2023. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Android 14 trebao je biti izdan još prošloga mjeseca, no to se nije dogodilo. Međutim, prema podacima koje je ''slučajno'' objavio kanadski teleoperater Telus, nova inačica Androida trebala bi ugledati svjetlo dana na dan kada će Google predstaviti nove Pixele, točnije – sutra.

Kako prenosi Droid Life, teleoperater Telus objavio je na svojem forumu kada se očekuju softverska ažuriranja za mobitele koje prodaju.

Za sve Pixele do modela 4A, stajalo je da će dobiti ažuriranje ''Android U'' 4. listopada. Slovo ''U'' u nazivu ažuriranja označava ''Upside Down Cake'' što je ujedno i kodni naziv nove inačice Androida, javlja Bug.

Telus je te informacije u međuvremenu uklonio, ali su one ostale zabilježene zahvaljujući društvenim mrežama i raznim internetskim portalima.

Bilo kako bilo, sve će biti poznato već sutra kada će Google održati svoje velik događaj na kojem bi, uz Android 14, trebao predstaviti i Pixel 8, Pixel 8 Pro i Pixel Watch 2.

Kopirati
Drag cursor here to close