Nije bio velik problem

Facebookovi servisi polako se vraćaju u normalu

Korisnici su već razvili sistem - ako neki od Facebookovih servisa ne radi, okrenu se Twitteru.
Sci-Tech / Internet | 10. 10. 2021. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Facebookovi servisi polako se vraćaju u normalu nakon što su, u petak nešto poslije 20 sati, korisnici počeli masovno prijavljivati probleme, što je mnoge podsjetilo na veliki ispada od prije nekoliko dana, zbog kojeg su Facebook i njegovi servisi bili nedostupni u cijelom svijetu punih šest sati.

Korisnici diljem svijeta navodili su kako na Facebooku i Instagramu ne mogu objavljivati ništa, poruke na Messengeruile su prolaze, ali samo ako su u tekstualnom obliku, a problema je bilo i s WhatsAppom jer su se korisnici žalili da ne mogu otvoriti aplikaciju na mobilnim uređajima i slati poruke.

Već uobičajeno, na stranicama koje pokazuju koliko je Facebookova platforma zdrava pisalo je da nema nikakvih problema, ali su se zato javili iz Facebooka na Twitteru, javlja Zimo.

Isto su javili i iz Instagrama i napisali dobro poznatu poruku.

Znamo da neki od vas imate problema s korištenjem Instagrama. Žao nam je i radimo što je brže moguće na popravku, napisali su na Twitteru.

Korisnici su se, pomalo navikli na ove probleme, odmah okrenuli Twitteru kako bi provjerili je li problem u njima ili u platformi.

Iako iz Facebooka još uvijek, službeno, nisu naveli što je uzrok posljednjih problema, čini se da su oni otklonjeni za veći dio korisnika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close