Sarajevo

Počeo Nexus gaming festival

Sci-Tech / Flash | 29. 05. 2016. u 07:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turnirima CS GO i FIFA 16, popularnim youtuberima i konferencijama, u subotu 28. svibnja počeo je Nexus gaming festival. Veliki broj gamera i fanova okupio se u Domu mladih kako bi uživao u jedinom festivalu ovog tipa u Bosni i Hercegovini.

Posjetitelji su imali priliku postaviti pitanja i fotografirati se sa popularnim youtuberima iz BiH i regije među kojima su: Srpski Tutorijali, Supreme Nexus, Kika, Vedox i Veki. Prvi dan obilježila je Microsoft Konferencija: Game development za Microsoft platformu i Xbox, kao i predavanje Andersa Larssona – Game: Games Of Glory (www.games-of-glory.com/en). Pored navedenog sadržaja tu su i indie developeri, a nekoliko navrata za posjetitelje je organiziran i Giveaway.

Nexus se nastavlja i u nedjelju, 29. svibnja u turnirima League of Legends i PES 2016. Od youtubera predstavit će se Jasserstain, EdinCreations, Huligani iz gimnazije i Neki Jutuber.

Kada je riječ o konferencijama svi zainteresirani moći će poslušati predavanje Zorana Galića, šefa MEDIA Deska Kreativna Evropa BiH – Financiranje videoigara, zatim Prime Time: Game Programming; Game Design, Game Animation, ekipa iz Prime Time po prvi puta predstavit će svoju novu igru. Također, bit će organiziran i Giveaway.

Kopirati
Drag cursor here to close