Pretjecanje

Varaždin: U nesreći poginule tri, ozlijeđeno pet osoba

Vijesti / Crna Kronika | 05. 09. 2016. u 06:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 20:15 sati u mjestu Turčin u Varaždinskoj županiji, na dionici državne ceste DC3, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su poginule tri osobe, a pet ih je ozlijeđeno. Kako Index u ponedjeljak doznaje od PU varaždinske, uzrok nesreće je nepropisno pretjecanje.

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila i dva motocikla. Tri osobe su poginule, a ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin. Za sada nisu poznate pojedinosti o težini njihovih ozljeda.

"Došlo je do prometne nesreće između osobnih vozila i motocikala, tri osobe su smrtno stradale. Uzrok nesreće je nepropisno pretjecanje", saznaje Index. Policija je sinoć izvijestila kako su u nesreći poginule dvije osobe, dok najnovije informacija govore kako je treća osoba preminula u bolnici.

"Došlo je do prometne nesreće između osobnih vozila i motocikala, sigurno je da su dvije osobe smrtno stradale, još se ne zna se u kojem su svojstvu one bile. Na mjestu događaja traje očevid, u ovom trenutku nemamo više informacija o zbrinjavanju ozlijeđenih osoba", kazala je jučer za Index glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.

Kopirati
Drag cursor here to close