Radovi i kiša

Mostar: Upali u raskopani kanal, pregažen i policajac

Vijesti / Flash | 19. 10. 2015. u 19:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 18 sati, u razmaku od samo desetak minuta, oštećena su dva automobila u kanalu koji se proteže čitavom širine ceste u Ulici kralja Petra Krešimira IV, nedaleko od stadiona.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, djelatnici 'Vodovoda' su tijekom nedjelje vršili kopanje spomenutog dijela ulice kako bi se izvršio priključak na kanalizaciju nedavno izgrađene zgrade.

Međutim veliki promet, te jaka kiša učinili su svoje, pa je na mjestu izvedenih radova tijekom ponedjeljka nastao kanal, u koji su dva automobila upala. Ovom je prilikom na njima nastala manja materijalna šteta.

U kanal su upali automobili Renault i Polo, a pozvani su bili i službenici PU Mostar. Osim urađenog očevida, tijekom osiguravanja prolaza za ostale sudionike u prometu, a do dolaska radnika 'Vodovoda' koji su trebali sanirati kanal, ozlijeđen je jedan policajac.

Naime, za vrijeme osiguravanja i reguliranja prometa, stariji muškarac je svojim vozilom udario u policajca, pravdajući se kako ga nije vidio. Pravdao se kako nije vidio ni kanal.

Policajac je zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina i oteklina, a promet se do okončanja očevida, zatrpavanja kanala i uklanjanja vozila s kolnika odvijao sporednim ulicama.

Kopirati
Drag cursor here to close