Mlade nade

Mostar: Inovativni marketinški potezi budućih menadžera u turizmu

Studenti Studija turizma postavljaju novi standard u gastronomiji kroz saradnju s "Urban – taste of orient''.
Gospodarstvo / Posao | 20. 11. 2023. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti druge godine Studija turizma na mostarskom Univerzitetu ''Džemal Bijedić'' kročili su u svijet praktičnog iskustva posjetom renomiranom restoranu "Urban – taste of orient" u Starom gradu Mostara.

Ova posjeta nije bila samo običan terenski rad; bila je početak ambicioznog marketinškog projekta koji će postaviti novi standard u gastronomiji, a tim od 11 ambicioznih studenata ima zadatak da ostvari svoje snove i ciljeve.

Sastanak s vlasnikom objekta bio je početni korak u kreiranju uspješne marketing strategije za ''Urban''.

U ugodnoj atmosferi restorana, studenti, u pratnji predmetnog profesora i asistenta, stručnjaka iz prakse, imali su priliku razgovarati sa vlasnikom objekta, Harisom Količićem, i dobiti uvid u poslovanje, izazove i ciljeve ovog eminentnog mjesta.

Studenti kreiraju marketing strategiju

''Uzbudljiv sastanak sa vlasnikom restorana otvorio je vrata ambicioznom marketinškom planu. Spremni smo unaprijediti iskustvo gostiju i postaviti novi standard u gastronomiji. Ova suradnja obećava ne samo uspjeh restorana već i ostvarivanje vlastitih snova i ciljeva'', otkriva nam Senad Šabić, jedan od ambicioznih studenata koji rade na projektu.

Amila Vrtić je također odvažno pristupa zadatku: ''Posjeta Urbanu mi je donijela znanja i motivacije za rad. Čast mi je i radujem se radu na ovom projektu''.

Ova suradnja između studenata i "Urban – taste of orient" restorana ne samo da ima potencijal unaprijediti iskustvo gostiju, već i postati primjer uspješne saradnje između akademske zajednice i industrije turizma.

"Vjerujemo da će ova suradnja uroditi najpoželjnijim plodom – zadovoljstvom turista, domaćih i međunarodnih, te kvalitetom naših budućih menadžera u turizmu", ističu Mavrak Ivana i Žugor Selia, članice ovog projektnog tima.

Ova inicijativa ne samo da doprinosi obrazovanju budućih menadžera u turizmu, već i označava Mostar kao destinaciju koja potiče inovacije i suradnju između obrazovnih institucija i poslovnih subjekata.

Kopirati
Drag cursor here to close