Odličan turnir

Street Soccer Mostar: Grude Cage Ball pobjednici turnira u Centru 2

Drugo izdanje Street Soccer turnira u mostarskom naselju Centar 2 proteklo je u dobrom ozračju i zanimljivom natjecanju u više starosnih kategorija.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2024. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u mostarskom naselju Centar 2 završen je Street Soccer turnir. Ovo drugo izdanje turnira proteklo je u dobrom ozračju i zanimljivom natjecanju u više starosnih kategorija.

Zadnji vikend turnira bio je rezerviran za seniore i veterane, a na koncu svega priređena je prigodna svečanost proglašenja najboljih momčadi. Natjecanje je uspješno organizirao Temeljni ogranak HDZ BiH Centar 2.

Foto: PR / Street Soccer Mostar

Momčad Grude Cage Balla slavila je u konkurenciji seniora, drugoplasirani je bio sastav Wolwerhamptona, dok je sastav Centar Auto bio treći. Kod veterana slavila je momčad Centar Auto, drugi je bio Fenix Bar, dok je treće mjesto pripalo momčadi Monte Carlo.

Foto: PR / Street Soccer Mostar

Najboljim momčadima pripale su prigodne novčane nagrade i pehari. Sve je na kraju još začinjeno glazbom uživo kao i s bogatom tombolom. Finalna večer turnira okupila je niz ljubitelja nogometa kao i uglednika iz društvenog života.

Foto: PR / Street Soccer Mostar

Pored nagrada za najbolje seniore i veterane, nagrade su dodijeljene i najmlađim igračima koji su vikend ranije igrali svoja natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close