Centar 2

Utakmicama seniora i veterana se nastavlja Street Soccer turnir

Nakon turnira u više kategorija za mlade ovog produženog vikenda na red dolaze seniori i veterani.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2024. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak se nastavlja natjecanje na Street Soccer turniru u mostarskom naselju Centar 2. Nakon turnira u više kategorija za mlade ovog produženog vikenda na red dolaze seniori i veterani.

Program u petak kreće od 19:30 sati a taj je dan rezerviran za natjecanja seniora. U subotu utakmice igraju veterani, dok je završna večer natjecanja planirana u nedjelju, kada će biti svečano proglašeni i sve najbolje momčadi u svim konkurencijama.

U petak se igraju seniora, a pored utakmica gledatelji će moći uživati u dobroj klopi i pivu. U subotu je program natjecanja specifičan. Turnir će početi tek nakon utakmice Europskog prvenstva Hrvatska - Španjolska. Tu večer natjecat će se veteranske momčadi.

Foto: PR / Street Soccer u Mostaru

Inače, spomenutu utakmica Eura gledatelji će moći pratiti na video zidu pored igrališta, a nakon samog natjecanja bit će organiziran prigodan koncert za sve posjetitelje turnira.

Završna večer natjecanja planirana je za nedjelju. Osim utakmica na rasporedu će tu večer biti i bogata tombola. Sve u svemu, puno je razloga za sve ljubitelje nogometa da i ovog produženog vikenda navrate na igralište Virus u Centru 2.

Kopirati
Drag cursor here to close