Obrana naslova

Plemići se okreću Kupu: "Igraju dvije najbolje ekipe, odlučivat će detalji"

Nakon što je prvo mjesto u Wwin ligi za Plemiće ostalo nedostižno, oni se okreću obrani drugog naslova - pobjednika Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 09:21 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uzalud aktualnom prvaku to što je uhvatio formu u završnici prvenstva i što je nanizao osam pobjeda u nizu, jer Borac ništa ne prepušta slučaju.

Stoga se Zrinjski može okrenuti realnijem cilju, obrani naslova u Kupu BiH.

"U srijedu nas čeka prva utakmica finala Kupa. To je utakmica godine za nas, jer ako sve bude kako treba možda se možemo nagraditi trofejom Kupa. No, igramo protiv ekipe koja je trenutno prva na ljestvici. Igraju dvije najbolje ekipe u ligi i odlučivat će detalji", kazao je trener Zrinjskog Željko Petrović nakon 3:0 pobjede nad Širokim Brijegom.

Prva utakmica finala Kupa igra se na terenu branitelja naslova, mostarskog Zrinjskog. Između još uvijek aktualnog i, vjerojatnog novog prvaka BiH ove sezone sve je posve izjednačeno.

Obje ekipe imaju po pobjedu, obje na strani, a jedna je utakmica završila neodlučeno. Stoga bi i finale moglo biti neizvjesno do kraja uzvratne utakmice.

"Druga se utakmica igra kod njih i vjerojatno će biti oprezni u prvoj, igrati na rezultat. Imaju dobru ekipu i dobre igrače, ali imamo i mi. Jako je bitno da stadion bude ispunjen i ići ćemo da dobijemo prvu utakmicu, ali igra se na dvije utakmice i sigurno neće ništa biti gotovo u prvoj. Imaju dobru ekipu, ali imamo i mi i bit će to zanimljivo finale", zaključio je Željko Petrović.

Prva utakmica finala je u srijedu u 18 sati u Mostaru.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close