Gotova priča

Petrović o borbi za naslov s Borcem: Bolje da ne kažem što sam mislio reći

Željko Petrović, trener Zrinjskog, za klupski YouTube kanal govorio je o preostalim izgledima Plemića da osvoje treći naslov u nizu.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2024. u 14:19 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Plemići su u nedjelju došli do pobjede u Posušju (1:0), sedme u prvenstvu u nizu, slavivši pogotkom Nemanje Bilbije s bijele točke.

"Zahtjevna utakmica jer u Posušju je teško igrati. Ovo je ekipa koja je nama faktički uzela titulu. Izgubili smo pet bodova i ja sam ponosan na svoje igrače. Vidjeli su rezultat u Čitluku i nije lako nakon toga dati sve od sebe. Nije bila predstava da ti kažeš ‘vau‘, ali su se borili, zalagali i trčali jedan za drugim. Mislim da je ovdje teško dobiti bilo kome", kazao je Petrović za klupski kanal.

Zrinjski svoj posao radi skoro savršeno, no nakon što je Borac u Vrapčićima i Sarajevu ispustio četiri boda, u zadnja dva kola ne pravi pogreške.

"Sretan sam zbog ovih pobjeda, jer došao sam ovdje da nešto napravim i nadam se da će nešto ostati iza mene", rekao je Petrović osvrnuvši se i na izglede svoje ekipe da dohvati Borac.

"Htio sam nešto reći, ali neću zbog Zrinjskog, da ne bi bilo... Mislim da je to gotovo, ali borit ćemo se do kraja. Nešto sam mislio reći, ali ću zadržati za sebe. Bolje ovako, da mi gospodski nastavimo pobjeđivati koliko možemo, a sve ostalo, vidjet ćemo", dodao je Petrović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close