iOS 13 će vas upozoriti ako brišete aplikaciju s aktivnom pretplatom
Među mnogim novostima koje donosi novi iOS 13, svakodnevno doznajemo za nove funkcionalnosti koje će biti dostupne u konačnoj verziji. Jedna od najnovijih koja je isplivala na površinu tiče se deinstalacije aplikacija.
Naime, kada odaberete deinstalaciju aplikacije u sklopu koje inače imate aktivnu pretplatu, iOS 13 će vas na to upozoriti, piše Mob.hr.
Obavijest će vam reći hoćete li i dalje imati pristup svom računu na drugim uređajima, a reći će vam i kad je vrijeme za obnovu pretplate.
Apple ovu funkcionalnost nije spomenuo prilikom predstavljanja, ali bi trebala biti dostupna u javnoj beti 25. lipnja.
Pridružite se WhatsApp kanalu Bljesak.info i među prvima saznajte najvažnije vijesti iz Mostara, Hercegovine, BiH i svijeta. Na kanalu donosimo kratke, izravne informacije i sadržaj koji ne mora uvijek čekati objavu na portalu. Kanal možete napustiti u svakom trenutku.






















-webp-wm.webp)


