Proljeće je stiglo

VIDEO | Saznajte kako TRAJNO riješiti višak kilograma

Ako pametno pristupimo cjelokupnom procesu mršavljenja uistinu je moguće ostvariti trajno održive rezultate bez ekstremnih mjera.
Lifestyle / Zdravlje | 18. 04. 2024. u 18:13 Bljesak.info
Kako TRAJNO riješiti višak kilograma | Multifaktorijalni pristup mršavljenju

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je stiglo te je, pored promjenjivog vremena, sa sobom donijelo i pojačanje tog vječno prisutno glasa u našoj glavi koji kaže: "Pa mogao/la bih skinuti koji kilogram..."

U takvom scenariju često posežemo za ekstremnim mjerama poput posta, restrikcije pojedinih makronutrijenata (čitaj ugljikohidrata), rigoroznim planovima treninga i tako dalje. U 9 od 10 slučajeva, ovakve mjere će rezultirati "pregaranjem", nakon par tjedana, ili mjeseci u najboljem slučaju. Što bi naš narod rekao "Vodu vari, vodu ladi".

Srećom, stvari ne moraju biti ovakve, i ako pametno pristupimo cjelokupnom procesu mršavljenja uistinu je moguće ostvariti trajno održive rezultate bez ekstremnih mjera.

U novom videu dr.sc. Jozo Ištuk priča upravo o tome - kako kroz multifaktorijalni pristup stvoriti trajno održiv sustav za gubitak kilograma, bez zloglasnog "yo-yo efekta".

Ako vam sve ovo zvuči predobro da bi bilo istinito. Izdvojite 13 minuta vremena i pogledajte video koji će vam možda u potpunosti promijeniti pogled na cjelokupan proces mršavljenja!

Kopirati
Drag cursor here to close