Najavljujemo

U Vitezu ulična utrka za Svjetski dan bubrega

Utrka je prvenstveno organizirana za učenike završnih razreda osnovnih škola, ali i za sve ostale građane – rekreativce.
Lifestyle / Zdravlje | 07. 03. 2019. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Najavni plakat Ulične utrke u Vitezu

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Srednjobosanskog kantona, u povodu Svjetskog dana bubrega, organizira Ulična utrka za Svjetski dan bubrega.

Utrka će se održati u četvrtak, 14.3.2019. godine s početkom u 12 sati. Trčat će se na dionici Gradski trg Vitez – Tržnica – Gradski stadion – Vatrogasni dom – Gradski trg Vitez, u dužini od 1800 metara.

Utrka je prvenstveno organizirana za učenike završnih razreda osnovnih škola, ali i za sve ostale građane – rekreativce.

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB poziva sve Vitežanke i Vitežane, kao i ostale zainteresirane s područja Kantona Središnja Bosna da budu dio ovog zanimljive sportsko-edukativne manifestacija, koju će Udruga realizirati uz pomoć Ministarstva zdravstva i socijalne politike KSB, Općine Vitez, Doma zdravlja i Policijske stanice Vitez, te sponzora – poduzeća Frizerland i Ecos.

Organizatori napominju kako su tjelesna aktivnost i zdrava prehrana, odnosno zdrav način života, osnove prevencije bubrežne, ali i drugih bolesti. Zato, u četvrtak, 14. ožujka, svi na Gradski trg u Vitezu!

PROGRAM UTRKE:

  • 11,30 – 12,00 Okupljanje sudionika na Gradskom trgu, podjela majica i startnih brojeva,
  • 12,00 – 12,25 Zajedničko zagrijavanje uz asistenciju fitness trenerice,
  • 12,30 Start utrke,
  • 12,35 Start utrke za građane,
  • 13,30 Dodjela medalja i nagrada za učenike i proglašenje pobjednika u muškoj i ženskoj konkurenciji.

NAPOMENA: Djelatnici Doma zdravlja Vitez će na Gradskom trgu, za vrijeme trajanja manifestacije, besplatno mjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi zainteresiranim pojedincima.

Kopirati
Drag cursor here to close