Suradnja sa Studijem logopedije

Radionica za djecu i roditelje u SKB Mostar

8. travnja (petak): 16.00 – 19.00 i 9. travnja (subota): 10:00 – 13:00.
Lifestyle / Zdravlje | 22. 03. 2022. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klinika za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u suradnji sa Studijem logopedije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira dvodnevnu radionicu za djecu uzrasta od jedne do pet godina i njihovih roditelja koja će se održati na Osmom katu glavnog medicinskog objekta SKB Mostar na Bijelom Brijegu u terminima: 8. travnja (petak): 16.00 – 19.00 i 9. travnja (subota): 10:00 – 13:00.

Kroz radionicu će se uputiti roditelje kako pravilno poticati psihomotorni i govorno – jezični razvoj djece za koji uviđamo da je između ostalog sve više uvjetovan zbog siromaštva, problema nezaposlenosti, financijske neovisnosti i zaduženosti obitelji u kojima žive.

Normalan psihomotorni razvoj djeteta ovisi o naporima njegovih roditelja/skrbnika da osiguraju sigurno okruženje i poticajnu okolinu kako bi mogli odgovoriti na razvojne potrebe djeteta.

Razmijeniti iskustva s drugim roditeljima te usvojiti potrebne metode i vještine kako bi dijete imalo optimalan motorički, govorno-jezični, kognitivni i socijalno-emocionalni razvoj, cilj je ove besplatne radionice koju će voditi doc. sc. Mladenka Vukojević, prof.degektolog i Monika Džeba, bac. Logopedije.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na mail adresu: [email protected] ili putem kontakt telefona: 063/209-565 najkasnije do 5. travnja 2022. godine.

''Molimo da prilikom prijave naglasite koja je dob djeteta kako bi mogli formirati odgovarajuće grupe'', poručuju iz SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close