Jekoderm

Opekli ste se?! Postoji mast koja pospješuje proces epitelizacije i njeguje kožu

Jekoderm je mast oduvijek poznata kao prva pomoć kod opekotina, a preko ljeta i za opekotine od sunca, međutim sve više se koristi i za svakodnevnu njegu kože, jer pruža izuzetno hranljive tvari suhoj koži.
Lifestyle / Zdravlje | 10. 07. 2023. u 16:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neizostavno pitanje pri pakovanju za ljetovanje, što ponijeti u slučaju opekotina kože? Uvijek treba da biramo mast koja sadrži riblje ulje prirodnog porijekla, a koje je bogato vitaminom A neophodnim za pravilno formiranje epiderma.

Jekoderm mast kompanije Galenika zbog svog sastava olakšava i ubrzava procese regeneracije iritirane i kože oštećene djelovanjem toplotnih ili kemijskih agenasa, a suhoj i perutavoj koži mast osigurava neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj, te povećava elastičnost.

Jekodem mast je proizvod na bazi ribljeg ulja prirodnog porijekla (Jecoris oleum), a primjenjuje se za pospješivanje epitelizacije i njegu kože. Preporučuje se za tretman običnih opekotina i opekotina od sunca, iritirane i ojedene kože, naročito na pregibima uslijed trenja ili prekomjernog znojenja, iritacija i ojeda kod beba, osjetljive kože, suhe, perutave i ispucale kože, ali i za njegu zdrave kože.

Riblje ulje je izuzetno bogato Omega-3 masnim kiselinama koje su neobično važne za zdravo funkcioniranje organizma. Dobiva se ekstrakcijom masnoća iz jetre masnih riba sjevernih mora: haringe, tune i skuše. Bogato je vitaminima A i D.

Jekoderm je mast oduvijek poznata kao prva pomoć kod opekotina, a preko ljeta i za opekotine od sunca, međutim sve više se koristi i za svakodnevnu njegu kože, jer pruža izuzetno hranljive tvari suhoj koži. Zahvaljujući ribljem ulju, pospješuje se oporavak oštećene kože i ubrzava proces zarastanja, odnosno epitelizacije kože. Smiruje upalni proces na koži zahvaćenoj opekotinama. Bezvrijedna je za korištenje kako kod djece tako i kod odraslih.

Njegujte vašu kožu i birajte kvalitetu prije svega, te je stoga najbolje da u vašu putnu apoteku uvrstite Jekoderm mast na bazi ribljeg ulja s aromom kokosa - najvišeg i provjerenog kvaliteta koja je tradicionalno uvijek bila dio kućnih apoteka naših mama i baka. Jekoderm je pouzdan proizvod koji je više od 60 godina prisutan u mnogim zemljama, a naročito je omiljen u zemljama regije.

U svoj putni neseser spakujte Jekoderm i bez brige krenite na zasluženi odmor. Jedino što je potrebno jeste da se s odmora vratite sretniji, zadovoljniji, preplanulog tena. Ako na ljetovanju vaš ten ne ispadne kako treba, neka Jekoderm mast bude uz vas kao prva pomoć!

Kopirati
Drag cursor here to close