Pismo čitatelja!

Beskrajna zahvalnost herojima zdravstva: HVALA za hrabrost, ljubav i podršku!

Na redakcijsku adresu dobili smo mail s molbom da objavimo javnu zahvalu jedne obitelji iz Čapljine prema medicinskim djelatnicima koji su se skrbili o njihovoj majci u njezinim zadnjim danima života.
Lifestyle / Zdravlje | 28. 01. 2024. u 13:40 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad zahvala riječima nije dovoljna za ono što netko učini za tebe, ali jednostavno u nekim situacijama moramo reći na glas svoje “HVALA”. Ovako javno i pred svima.

Ja kao samo jedna osoba u nizu želim reći i napisati HVALA superherojima Doma zdravlja Čapljina, njihove Hitne pomoći i djelatnicima SKB Mostar. Herojima koji bez plašteva, ali s maskama na licu gledaju neprijatelju u oči i hrabro koračaju u borbu sa neizvjesnim i nezaustavljivim.

Ovih dana sam nažalost sama svjedočila tome. Bili smo u jednoj strašnoj borbi kojoj se ishod već unaprijed znao, ali uz pomoć ovih ljudi, djelatnika Doma zdravlja Čapljina uspijevali smo izvući ono najbolje što se moglo dati.

U svaka doba dana i noći  bili su pri ruci i davali ne samo medicinsku nego i onu najbitnije moralnu ljudsku podršku u teškim trenutcima jedne obitelji.

Oni nisu odustajali ni onda kada su znali da nema nade. Mi smo svoju bitku nažalost izgubili, ali oni nastavljaju biti tu za nas i za sve vas.

Još jednom veliko hvala za sve što ste učinili za nas!

Zahvalna obitelj iz Čapljine!

Kopirati
Drag cursor here to close