#rokotok

VIDEO | U spomen na sina Ribafish krenuo u osvajanje 50 otoka

Ribafish se otisnuo u avanturu u spomen na svojega tragično preminulog sina Roka s jedinstvenim ciljem – spajanja roditelja i djece, očuvanja planeta, buđenja avanturističkog duha i poticanja želje za putovanjima.
Lifestyle / Zdravlje | 06. 07. 2019. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U gotovo mjesec dana Domagoj Jakopović, popularni Ribafish, preplivat će 92 kilometra i obići 17 jadranskih otoka u sklopu projekta RokOtok.

U subotu je u more skočio s plaže Lapad u Dubrovniku i otisnuo se u avanturu u spomen na svojega tragično preminulog sina Roka s jedinstvenim ciljem – spajanja roditelja i djece, očuvanja planeta, buđenja avanturističkog duha i poticanja želje za putovanjima.

Ribafish i Rok jako su voljeli putovati, a u 12 godina obišli su pet država, posjetili 18 hrvatskih županija i osam otoka.

'Cilj je oplivati 50 otoka podijeljeno na tri etape, odnosno tri ljeta. Svakog ljeta po njih 17', izračunao je on. Na popisu se nalaze od najmanjih do velikih otoka.

Ove godine planira plivajući obići Lopud, Koločep, Šipan, Mljet, Korčulu, Lastovo, Prežbu, Šćedro, Hvar, Vis, Veliki Budikovac, Biševo, Brač, Šoltu, Drvenik Veli te ovogodišnju plivačku rutu završiti na Čiovu.

Kopirati
Drag cursor here to close