Horoskop

Zbog čega je jedan zvjezdani znak tako posebno seksi i totalno neodoljiv?

Mnogi škorpioni također mogu biti osvetoljubivi, uvredljivi, ljubomorni, previše kritični i posesivni.
Lifestyle / Seksualnost | 17. 09. 2019. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad uđe u prostoriju, odmah nastanu čarobne vibracije, riječ je horoskopskom znaku škorpiona.

Osobe rođene u razdoblju između 24. listopada i 22. studenoga rođene su u znaku škorpiona. Tim znakom vlada Pluton i to je vodeni znak. Škorpioni su tajanstveni, snažni i ambiciozni. Osim toga imaju i analitički način razmišljanja te su vrlo samopouzdani.

Mnogi škorpioni također mogu biti osvetoljubivi, uvredljivi, ljubomorni, previše kritični i posesivni. 

Zašto?

Jednostavno je tako: škorpioni djeluju totalno seksi i magično privlače druge. To je prvenstveno zbog njihove snažne osobnosti, snage i dominacije kojima isijavaju. Ovaj horoskopski znak nije nimalo površan i nema tolerancije za gluposti. Posjeduje neku dubinu – koja drugima djeluje misteriozno i napeto.

Škorpion odmah pročita svog sugovornika – također i kod flertovanja. Pri tome voli kombinirati peckave primjedbe i izražajne poglede. Nije ni čudo da je svaki susret s njim nevjerojatno intenzivan – kao da sretnete srodnu dušu. Sve to, plus snažno erotsko zračenje, čine ovaj znak neodoljivim.

Koji horoskopski znak odgovara škorpionu?

Škorpion treba partnera koji mu je dorastao. Odgovaraju mu rak, djevica, jarac, ribe te u rijetkim slučajevima i škorpion. Ako škorpion naleti na jedan od tih znakova, lete iskre te se često stvori erotsko-eksplozivna atmosfera. Druga osoba vrlo često tada izgubi glavu.

Kome škorpion ne odgovara?

Škorpionima ne odgovaraju toliko dobro lavovi, strijelci ili vodenjaci. Veza s blizancima također vrlo rijetko uspije. Ali, oprez: naravno da i ovdje ima iznimaka! Za sretnu vezu je važna međusobna komunikacija te spremnost na kompromise. Tada je često svejedno tko je rođen u kojem horoskopskom znaku…

Kopirati
Drag cursor here to close