Europsko prvenstvo u seksu

Švedska registrirala seks kao sport: ubrzo počinje Europsko prvenstvo

Ova nordijska zemlja je prva koja je registrirala seks kao sport i sada je spremna biti domaćin prvog europskog prvenstva u seksu koje će se održati 8. lipnja.
Lifestyle / Seksualnost | 05. 06. 2023. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako mnoge zemlje, čak i mnoge europske, sporo napreduju u prepoznavanju seksa kao rekreacijske aktivnosti, Švedska, u pravom stilu trendsettera, nije uzvratila.

Ova nordijska zemlja je prva koja je registrirala seks kao sport i sada je spremna biti domaćin prvog europskog prvenstva u seksu koje će se održati 8. lipnja.

Moguće prijave za sve građane europskih zemalja

Sve je organizirao Švedski seksualni savez, koji je otvorio prijave svim građanima iz bilo koje europske zemlje.

16 disciplina

Ali kako ovaj turnir funkcionira? Što se tiče vremena, govori se o nekoliko tjedana u kojima će svaki natjecatelj koji se natječe morati natjecati 6 sati dnevno. Bit će ukupno 16 disciplina, uključujući zavod, oralni seks i penetraciju.

Očekuje se da će turnir trajati nekoliko tjedana, sa svakim sudionikom koji se mora natjecati šest sati na dan. Izazovi se rješavaju u 16 disciplina, uključujući zavođenje, oralni seks i više.

Kako piše Daily mirror prema Draganu Bratychu, predsjedniku Švedskog seksualnog saveza, fokus seksa kao sporta je na maksimiziranje zadovoljstva, tako da više zadovoljstva jednog partnera iskustva, zarađuje više bodova. Također ukljućujući  kreativnost, snažne emocije, mašta, fizička sposobnost, izdržljivost i izvedivost.

Kamasutra

Očekuje da će natjecatelji biti dobro poznati u Kamasutri i dobiti dodatne bodove za  mnoge od njegovih disciplina u njihovim izazovima. Tijekom završne procjene dobitnici će biti utvrđeni podjelom od 70 do 30; 70% glasova publike i 30% ocjene ocjenjivačkog suda.

Prema izvješću, već su primijenili 20 natjecatelja iz različitih zemalja. Organizatori su također izrazili da seksualna orijentacija može imati stratešku ulogu u tom sportu i vjerovati da će i druge europske zemlje donijeti isto u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close