3. i 4. lipnja

SMART Fest u Stocu: Pregršt dobre zabave i fenomenalan koncert Željka Bebeka

Stolac Music and ARTs festival bit će održan 3. i 4. lipnja 2022. godine, a Udruga građana ''Inicijativa'' Stolac, koja je organizator događaja, najavila je pregršt dobre zabave.
Lifestyle / Zabava | 29. 03. 2022. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolac će i ove godine biti središte urbane kulture, a sve zahvaljujući SMART Festu, koji će u grad na Bregavi donijeti spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma, fotografije...

Stolac Music and ARTs festival bit će održan 3. i 4. lipnja 2022. godine, a Udruga građana ''Inicijativa'' Stolac, koja je organizator događaja, najavila je pregršt dobre zabave.

Festival, koji se ove godine održava po šesti put, započinje tradicionalnim street art radionicama u kojima sudjeluju djeca stolačkih škola. Kroz radionice će biti oslikane dvije gradske površine s ciljem promoviranja ulične umjetnosti te uljepšavanja gradskih ulica.

Predstava, street festival, mađioničar...

''U sklopu festivala, kao i svake godine, održat će se i kazališna predstava, a ove godine za to će biti zadužen pozati hrvatki mađioničar i iluzionist Luka Vidovića. Ova urnebesno smiješna i zabavna mađioničarska predstava namijenjena je zabavi cijele obitelji, stoga u njoj jednako uživaju kako djeca, tako i mame i tate i djedovi i bake. ''Magic show za cijelu obitelj'' nezaboravna je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima'', kažu organizatori.

Festival se završava velikim koncertom Željka Bebeka, jednog od najvećih rock pjevača s ovih prostora, čija impozantna pjevačka karijera traje više od 40 godina.

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm, Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene, uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.

Bebek i Furgon Bleu

''Prije njegovog nastupa kao predgrupa će nastupiti mladi bend Furgon Bleu iz susjedne Čapljine koji će imati priliku po prvi put predstaviti se široj publici'', navode organizatori.

Na kraju treba istaknuto kako je težnja festivala da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca. Poseban naglasak festival stavlja na interakciju, uključivanje i sudjelovanje mladih kroz različite programske sadržaje.

Svi ljubitelji urbane kulture sigurno će već sada u svoje kalendare upisati 3. i 4. lipanj kao dane rezervirane za SMART (Stolac Music and ARTs festival) jer su organizatori najavili najbogatiji program i najbolju zabavu u Hercegovini.

Vidimo se u Stocu!

Kopirati
Drag cursor here to close