Ljudi i oči

Što boja očiju govori o vama?

Lifestyle / Putujte s nama | 01. 03. 2016. u 07:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oblik i veličina očiju mogu mnogo otkriti o čovjeku, a jedan od faktora je i njihova boja. Za oči kažu da su ogledalo duše, pa se slobodno zagledajte u njih ukoliko želite 'doprijeti' do neke osobe. Šta ona govori o ljudima?

* Smeđa
Ako imate ovakve oči, za vas važi da ste borac spreman na sve izazove. Emotivni ste, ljubazni, prijatni i komunikativni. S druge strane, umijete biti temperamentni, pa i impulsivni, zbog čega znate burno reagirati kada ste ljutiti ili kada vas netko ozlojedi.

* Zelena
Ukoliko su vaše oči ove boje, vi ste energični, avanturističkog i veoma kreativnog duha. Dobri ste govornici, inteligentni i osvetoljubivi. U ljubavi ste vatreni, magnetski privlačni za suprotan spol i omiljeni u društvu, prenosi B92.

* Plava
Za plavooke kažu da su mladalačkog duha, privlačni, duhoviti, spontani i nježni. Ideal im je sretna obitelj, a u ljubavi se daju maksimalno i isto traže od partnera. Imaju izraženu moć zapažanja.

* Tamnokestenjasta
Ovo je boja tajanstvenih ljudi, koji se teško otvaraju i druge privlače upravo zbog svog misterioznog pogleda. Vole se natjecati, borbeni su, snažni. Sjajni su prijatelji i na njih se uvijek možete osloniti. Mana im je svađalačka priroda.

Kopirati
Drag cursor here to close