'Best Friend's Ass'

Zna se što je dobra stražnjica: Kim pokazala adute u novom spotu Paris Hilton

Pjesma koju nasljednica lanca hotela izvodi s DJ-em Dimitrijem Vegasom i Like Mikeom navodno slavi prijateljstva i motivira prijatelje da se međusobno podržavaju, rekla je Paris.
Lifestyle / Zabava | 31. 05. 2019. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Paris Hilton i Kim Kardashian

Dugoiščekivani spot za novu pjesmu Paris Hilton napokon je nedavno stigao, a u njemu se našla i posebna gošća. Naime, u videu slavne nasljednice i bogatašice za 'Best Friend's Ass' pojavljuje se njezina bivša asistentica - Kim Kardashian.

Kim je počela provoditi sve više vremena s dugogodišnjom prijateljicom, a Paris je ranije ovog mjeseca najavila da će se reality zvijezda pojaviti u njezinom spotu.

Pjesma koju nasljednica lanca hotela izvodi s DJ-em Dimitrijem Vegasom i Like Mikeom navodno slavi prijateljstva i motivira prijatelje da se međusobno podržavaju, rekla je Paris.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

So fun shooting this video with @parishilton for her new song #BestFriendsAss

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim se pojavljuje na nekoliko sekundi na početku videa te na kraju kad joj se plavokosa Paris pridruži. Osim nje, u spotu su sudjelovali i brojni influenceri poput Nikite Dragun i Vitalyja Zdorovetskiyja.

Prisjetimo se, Kim i Paris znaju se od malena. Kim se često pojavljivala na njezinom reality showu 'The Simple Life', a jedno je vrijeme radila za Paris kao asistentica i stilistica.

Međusobna fasciniranost i dalje postoji, a kad čitavu pjesmu posvetiš nečijoj stražnjici onda to uistinu mora biti nešto posebno. Stražnjica Kim Kardashian to zasigurno jest...

Novi spot Paris Hilton za pjesmu 'Best Friend's Ass' u prvome je tjednu nakon objavljivanja pogledan više od milijun i pol puta.

Video: Dimitri Vegas and Like Mike vs. Paris Hilton - Best Friend
Kopirati
Drag cursor here to close