Pretukao oca

Zbog alkohola: Fizički se sukobili sin i bivši suprug Pamele Anderson

''Silno su me uznemirili događaji posljednjih dana, a koji su rezultat alkoholizma s kojim se bori moj otac. Radio sam neumorno, pokušavajući organizirati intervenciju, stoga je frustrirajuće da nisam u tome uspio"
Lifestyle / Zabava | 09. 03. 2018. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tommy Lee, bivši suprug Pamele Anderson, s kojom ima dvojicu sinova, optužio je svog starijeg sina, 21-godišnjeg Brandona kako mu je upao u kuću i fizički ga napao ispred njegove zaručnice. Bivši bubnjar grupe Mötley-Crüe o svemu je progovorio putem društvenih mreža, a ubrzo se oglasio i sam Brandon Lee (21) otkrivši pravi razlog njihova sukoba.

 'Moje je srce slomljeno. Možeš svojoj djeci u životu pružiti sve, no oni se uvijek mogu okrenuti protiv tebe. Dobro si ovo napravio Brandone! Bravo sine!', napisao je Tommy Lee.

Sukobu dvojice Leeja svjedočila je Tommyjeva zaručnica Brittany Furlan.

Iako je Tommy Lee u međuvremenu izbrisao tweet, TMZ je uspio uslikati objavu prije njezina 'nestanka', te su isto objavili. Tommy Lee se stoga oglasio novom objavom, ovoga puta upućeno TMZ-u.

''Možda biste trebali prvjeriti sve prije negoli objavite gluposti. Moja zaručnica i ja bili smo u krevetu kada je moj sin provalio u sobu i napao me. Zamolio sam ga da napusti kuću, a on me udario. Od udarca sam se onesvijestio, a on je pobjegao. To je istina.''

Te iste večeri, Tommy se obrušio i na svoju bivšu suprugu Pamelu Anderson, što je javno progovorila o njegovom uhićenju 1998. godine, kada ju je napao dok je u naručju držala njihova sina Dylana. Zbog toga je bubnjar završio u zatvoru na šest mjeseci, a 20 godina kasnije zasmetalo mu je što je ona to ponovno iznijela u javnost.

Tommy Lee sa sinom Brandonom u svibnju 1997. godine

Kako je otkrio izvor blizak Tommyju Leeju, bubnjar će navodno tužiti vlastitog sina zbog napada, iako je on, opet navodno, ovaj reagirao u samoobrani.

Nekoliko sati nakon incidenta, putem svog glasnogovornika, oglasio se i sam Brandon Lee, koji je u izjavi rekao: ''Silno su me uznemirili događaji posljednjih dana, a koji su rezultat alkoholizma s kojim se bori moj otac. Radio sam neumorno, pokušavajući organizirati intervenciju, stoga je frustrirajuće da nisam u tome uspio. Želio sam da moj otac napokon bude trijezan i da se oporavi, a da sve to ostane privatna obiteljska stvar, no, zbog njegovih optužbi na društvenim mrežama, prisiljen sam govoriti javno. Bez pogovora namjeravam surađivati s policijskim službenicima. Svog oca iznimno volim i jedino što želim je da ponovno bude trijezan, sretan i zdrav.''

Kopirati
Drag cursor here to close