Opa

Zanosna supruga Ivana Rakitića obranila laskavu titulu

Zanosna Španjolka pozirala je na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvalila se tijelom bez ijedne mane, ali i tetovažama te piercingom u pupku.
Lifestyle / Zabava | 04. 06. 2022. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri, po mnogima je jedna od najljepših žena nogometaša, a laskavu titulu obranila je i novim fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Zanosna Španjolka pozirala je na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvalila se tijelom bez ijedne mane, ali i tetovažama te piercingom u pupku, koje rijetko imamo priliku vidjeti jer ih obično pokriva odjećom, prenosi Showbuzz.hr

"More sve liječi", napisala je u opisu fotki, a među prvima je reagirao njezin suprug koji joj je zalijepio srce i pusu.

Podsjetimo, Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je potpisao ugovor za istoimeni klub ona je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

Vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Kopirati
Drag cursor here to close