Kratko i jasno

Lile odgovorila na prozivke: "Ne mogu smanjiti svoje obline"

"To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem - blago nama", kazala je Bačić.
Lifestyle / Zabava | 04. 06. 2022. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Estradne zvijezde opet privlače pozornost političara - ovaj put u susjednoj Bosni i Hercegovini buru je podigla splitska pjevačica Lidija Bačić koja je izvela duet s pjevačem Fatmirom Sulejmanijem.

Nekim vijećnicima Gradskog vijeća Sarajeva zasmetao je njezin nastup ispred katedrale Srca Isusova u Sarajevu. Smatraju neprimjerenim da se kulturna baština koristiti kao estradna pozadina, prenosi Showbuzz.hr

"Puno je izvođača i prije mene pjevalo u centru Sarajeva i na istom mjestu. Haljinica je bila potpuno normalna i bezazlena, ali ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato je i privuklo pažnju. Da je netko drugi u pitanju, ne bi ni bilo primijećeno. To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem - blago nama. Rado ću se opet odazvati sličnom pozivu za nastup iz meni dragog Sarajeva", izjavila je Lidija za Dnevnik Nove TV.

Ono što je cijeli događaj ostavilo u sjeni je Lidijino seksepilno izdanje, točnije minijaturna haljinica s dubokim dekolteom, a zbog koje se našla na udaru kritika jer su mnogi zaključili kako nije primjerna za spomenutu lokaciju. Ipak, neki su je poželjeli sljedeći put vidjeti u još atraktivnijoj kreaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close