"Tako je sada, a tako će biti i zauvijek"

Zagrljeni i nasmijani: Severinini bivši slavili rođendan pa pozirali

Lifestyle / Zabava | 25. 08. 2022. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Igor Kojić i Milan Popović

Bivši partneri pjevačice Severine Vučković, Igor Kojić i Milan Popović, od rivala su postali dobri prijatelji, a sada su prijateljstvo potvrdili i na Instagramu.

Igor je objavio fotografiju na kojoj s Milanom pozira zagrljen i nasmijan, a uz nju mu je i zahvalio za iznenađenje koje mu je priredio za rođendan te je otkrio i što ih je povezalo, prenosi Showbuzz

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje puno volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svako tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!" napisao je Kojić.

Popović je za Index otkrio i što je Kojiću kupio za rođendan nakon što se pisalo da mu je poklonio skupocjeni automobil Audi A8.

"Igor je od mene za rođendan dobio ikonu", kazao je te je zaključio i da je lažne informacije u medije plasirao Severinin tim.

Obojica su na svojim profilima na Instagramu objavili i poruku "Zima stiže"; Igor uz selfie iz teretane, a Milan uz fotografiju znaka Popovići-Kojići, što su mnogi njihovi pratitelji protumačili kao poruku Severini.

Pjevačica se o svemu nije oglašavala, a nakon vijesti o prijateljstvu njezinih bivših na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz Italije uz koju je simbolično poručila: "Život je lijep!"

Kopirati
Drag cursor here to close