Nova obitelj

Vrsaljko se oprostio od reprezentacije: Kćerkica rekreirala legendarnu fotografiju

Nakon što je njegova partnerica Kaja Vidmar u pričama na Instagramu podijelila njegovo oproštajno pismo, objavila je i fotografiju njihove kćerkice Viktorije koja je pozirala kao tata.
Lifestyle / Zabava | 27. 08. 2022. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Šime Vrsaljko oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, a dobio je i podršku od svoje nove obitelji.

Nakon što je njegova partnerica Kaja Vidmar u pričama na Instagramu podijelila njegovo oproštajno pismo, objavila je i fotografiju njihove kćerkice Viktorije koja je pozirala kao tata, prenosi Showbuzz

Malena djevojčica rekreirala je Šiminu legendarnu fotografiju sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je legao na hrvatsku zastavu, samo što je malena djevojčica legla na njegov dres.

Među prvima je reagirao ponosni tata Šime koji je u komentarima nanizao srca, a fotku je podijelio i u svojim pričama na Instagramu.

"Prekrasno", "Genijalno", "Sunce malo", "Leži na ponosu Hrvatske", pisali su drugi, a fotka je skupila i na tisuće lajkova,.

Podsjetimo, Šime i Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu je potvrdila lijepa Slovenka nakon rođenja njihova kćeri kada je na Instagramu objavila obiteljski crtež.

Od tada ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama, a nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prstenjem.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

Kopirati
Drag cursor here to close