Vjerovala mu je

Vranješ baš nije mislio na suprugu

Vranješ je obvezan bivšoj supruzi svakog mjeseca plaćati 3.000 eura, a Danijela navodno nije dobila ništa više od financijske nadoknade.
Lifestyle / Zabava | 19. 09. 2019. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Ognjen Vranješ službeno se razveo od supruge Danijele nakon 15 godina veze, a šest godina braka.

Vranješ je obvezan bivšoj supruzi svakog mjeseca plaćati 3.000 eura, a Danijela navodno nije dobila ništa više od financijske nadoknade.

Kako tvrdi izvor dva lokala, i veliki stan u Banjoj Luci ostali su u vlasništvu nogometaša, prenosi Avaz. Nogometaš je još tijekom navodne afere s Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku, a Danijela nikad nije sumnjala u njega jer mu je bezuvjetno vjerovala.

''Ognjen je još tijekom veze s Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da žele dići kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuvjetno vjerovala i bila je uvjerena kako je nikada ne bi ostavio bez stana'', govori izvor. Najspornija stvar tijekom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen u braku.

''Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok kćerka Adrijana ne postane punoljetna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registriran na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tijekom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen tijekom braka'',  završava priču izvor.

Kopirati
Drag cursor here to close