Osvojio jackpot

Umirovljenik iz BiH naplatio dobitak od 1,3 milijuna KM

Na pitanje li je uzbuđen zbog ogromnog dobitka, kazao je da uopće nije uzbuđen te da samo razmišlja na koji način da sačuva anonimnost.
Lifestyle / Zabava | 12. 01. 2024. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umirovljenik iz Zavidovića 11. siječnja u direkciji Lutrije Bosne i Hercegovine naplatio je dobitak od 1,3 milijuna KM.

Kako ističu iz Lutrije BiH, dobitnik je umirovljenik već duži niz godina i ovaj dobitak mu je dobrodošao te redovno igra igre na sreću.

Novogodišnji poklon 

Dobitnik je zamolio da ostane anoniman.

Kako kaže, od 2004. godine igra TV Bingo i to mu predstavlja vid zabave i rado prati uživo izvlačenje brojeva.

Dobitnik i njegov sin su se vozili u automobilu te se zaustavili pored uplatnog mjesta Lutrije BiH u Zavidovićima kada je zamolio sina da izađe i kupi tri bingo listića, što je ovaj i učinio.

Zanimljivo, u novogodišnjoj noći pratio je izvlačenje brojeva, ali nije križao brojeve na svojim bingo listićima.

Tek kada je voditelj priopćio da je milijunski jackpot pogođen u Zavidovićima on se, kako kaže, 'trznuo' te uzeo papir i olovku da na komadić papira zapiše serijski broj dobitnog listića.

Nakon što je završeno izvlačenje brojeva, nastavio je gledati novogodišnji program te je otprilike u jedan sat ujutro uzeo svoje bingo listiće i provjerio serijske brojeve.

Ne može spavati 

Kada je vidio da se serijski broj listića podudara sa njegovim nije mogao vjerovati.

Kako je kazao za Lutriju BiH, nije mogao spavati cijelu noć jer je razmišljao kako će sakriti da je upravo on dobitnik.

Dodao je, da je nekoliko dana nakon što je saznao da je osvojio milijunski dobitak prošetao po ulicama Zavidovića te je u razgovorima drugih ljudi čuo kako vlada velika zainteresiranost i euforija, ali i radoznalost tko je osvojio taj dobitak.

Na pitanje li je uzbuđen zbog ogromnog dobitka, kazao je da uopće nije uzbuđen te da samo razmišlja na koji način da sačuva anonimnost.

Za dobijeni novac odlučio je kupiti dva stana u Sarajevu, a ostatak novca će ostaviti kako bi mu mogao uživati u svojim umirovljeničkim danima.

Dio sredstava je planirao podijeliti i u dobrotvorne svrhe te pomoći socijalno ugroženim obiteljima.

Na kraju je dodao, da je često znao kupiti po dva bingo listića i onda bi svojim prijateljima donio listiće i rekao da izaberu jedan i ako dobiju da je to njihova nafaka.

Na kraju razgovora, ostalim je igračima poručio da prije svega igraju zbog zabave, ali da uz malo sreće mogu očekivati i neki dobitak. Upravo je on tako uradio i na kraju mu se isplatilo.

Kopirati
Drag cursor here to close